MONSIEUR DEUX

 

Harold en Johan wonen sinds december 2016 in Frankrijk, samen met hun twee Australian Labradoodles, Durk en Moos. In 2012 kochten ze La Fermette Lot en sinds september 2016 zijn ze ook de trotse eigenaren van Le Chateau, het huis naast de fermette.

 

Monsieur Deux bestaat uit twee boutique gites; allebei met een eigen, intieme sfeer en gekenmerkt door luxe, vrijheid en rust. Wat je vindt op het heerlijke Franse platteland, in de streek Berry, net buiten Saint Aout. Het dorp waar iedere week op dinsdag de grootste markt van de regio is en waar de herinnering aan de Franse schrijfster George Sand levendig aanwezig is.

 

De omgeving van Monsieur Deux is glooiend en heuvelachtig, ideaal om te verkennen met de auto of fiets. Maar ook te voet: er zijn een aantal wandelroutes in de buurt die je langs weilanden, door bossen en kleine buurschappen voeren. Voor de golfers zijn er ook nog golfbanen in de omgeving beschikbaar.

HAROLD

 

Harold was lange tijd productieleider bij de VPRO en vervolgens uitvoerend producent bij verschillende tv-productiebedrijven. Zijn laatste job in Nederland was manager projectbureau bij NEMO Science Museum. Tegenwoordig werkt hij als freelance (marcom) projectmanager, hoofdzakelijk vanuit Frankrijk, voor opdrachtgevers in Nederland.

JOHAN

 

Johan is ruim 25 jaar (foto) stylist, decorateur, kleurspecialist en inkoopadviseur voor verschillende opdrachtgevers, waaronder retailers, interieurwinkels, tuinbeurzen, tuincentra, opleidingsinstituten, magazines en particulieren.