MONSIEUR DEUX

 

Monsieur Deux bestaat uit twee boutique gites; allebei met een eigen, intieme sfeer en gekenmerkt door luxe, vrijheid en rust. Wat je vindt op het heerlijke Franse platteland, in de streek Berry, net buiten Saint Aout. Het dorp waar iedere week op dinsdag de grootste markt van de regio is en waar de herinnering aan de Franse schrijfster George Sand levendig aanwezig is.

 

De omgeving van Monsieur Deux is glooiend en heuvelachtig, ideaal om te verkennen met de auto of fiets. Maar ook te voet: er zijn een aantal wandelroutes in de buurt die je langs weilanden, door bossen en kleine buurschappen voeren. Voor de golfers zijn er ook nog golfbanen in de omgeving beschikbaar.

JOHAN 24 oktober 1961 – 3 mei 2020
 
Johan en Harold woonde sinds december 2016 in Frankrijk, samen met hun twee Australian Labradoodles, Durk en Moos. In 2012 kochten ze La Fermette Lot en sinds september 2016 waren ze ook de trotse eigenaren van Le Chateau, het huis naast de fermette.
 
Sinds oktober 2019 zijn ze terugverhuisd naar Nederland omdat bij Johan kanker werd geconstateerd. Na een kort ziektebed is Johan op 3 mei 2020 overleden aan deze vreselijke ziekte. Harold heeft Johan beloofd om zijn gedachtegoed voort te zetten.
 
Monsieur Deux gaat door!
 
‘Johan was ruim 25 jaar (foto) stylist, decorateur, kleurspecialist en inkoopadviseur voor verschillende opdrachtgevers, waaronder retailers, interieurwinkels, tuinbeurzen, tuincentra, opleidingsinstituten, magazines en particulieren. Johan zijn inspiratie is nog steeds voelbaar in beide boutique gites’.

HAROLD

 

Harold was lange tijd productieleider bij de VPRO en vervolgens uitvoerend producent bij verschillende tv-productiebedrijven. Zijn laatste job in Nederland voor de verhuizing naar Frankrijk was manager projectbureau bij NEMO Science Museum.

 

Hij heeft gewerkt als freelance (marcom) projectmanager, toentertijd hoofdzakelijk vanuit Frankrijk, voor opdrachtgevers in Nederland. Na terugkomst in Nederland is Harold gaan werken voor verschillende opdrachtgevers. En werkt nu als Uitvoerend Producent bij Sarphati Media Producties.