MONSIEUR DEUX

Monsieur Deux bestaat uit boutique gite La Fermette Lot; een woning met een eigen, intieme sfeer en gekenmerkt door luxe, vrijheid en rust. Wat je vindt op het heerlijke Franse platteland, in de streek Berry, net buiten Saint Aout. Het dorp waar iedere week op dinsdag de grootste markt van de regio is en waar de herinnering aan de Franse schrijfster George Sand levendig aanwezig is.

 

De omgeving van Monsieur Deux is glooiend en heuvelachtig, ideaal om te verkennen met de auto of fiets. Maar ook te voet: er zijn een aantal wandelroutes in de buurt die je langs weilanden, door bossen en kleine buurschappen voeren. Voor de golfers zijn er ook nog golfbanen in de omgeving beschikbaar.

HAROLD

Harold is de eigenaar van Monsieur Deux en daarmee ook van La Fermette Lot. Samen met Johan (1961-2020) heeft hij helaas veel te kort in Frankrijk gewoond.

Hij was lange tijd productieleider bij de VPRO en vervolgens uitvoerend producent bij verschillende tv-productiebedrijven. Zijn laatste job in Nederland voor de verhuizing naar Frankrijk was manager projectbureau bij NEMO Science Museum.

Hij heeft gewerkt als freelance (marcom) projectmanager, toentertijd hoofdzakelijk vanuit Frankrijk, voor opdrachtgevers in Nederland. Na terugkomst in Nederland is Harold gaan werken voor verschillende opdrachtgevers. En werkt nu als uitvoerend producent bij het gerenommeerde bedrijf Sarphati Media Producties.