BOUTIQUE GITE LA FERMETTE LOT

La Fermette Lot is een romantische, karakteristieke boerderij, omgeven door een grote tuin en eindeloze landerijen. De plek om helemaal tot rust te komen dus.

 

De boutique gite heeft een sfeervolle vintage inrichting die perfect samen gaat met het authentieke karakter van de ruim 140 jaar oude woning. In de zomer is het hier heerlijk relaxen in de grote tuin, in de winter kun je lekker wegdommelen dicht bij één van de houtkachels. De woning biedt ruimte aan 6 personen.

Boutique gite La Fermette Lot is gelegen op een intiem en paradijselijk terrein, waar de rust de overhand heeft, aan het einde van een doodlopende weg tussen de weilanden. Het is op een authentieke en inspirerende wijze ingericht om van het verblijf een bijzondere ervaring te maken. Door de complete inrichting, goed en mooi opgemaakte bedden en de aanwezige handdoeken is een overvolle koffer niet nodig.

 

De woning is voorzien van een sfeervolle keuken met daarin onder andere meer dan voldoende servies, glaswerk, een Nespresso koffiezetapparaat en een oven/magnetron. Afwassen gebeurt nog op de ouderwetse manier maar is daardoor perfect voor een goed gesprek. In de warme zomermaanden staat er bij de woningen een klein zwembad om in af te koelen. Voor het echte zwemwerk zijn er in de omgeving een aantal zwemgelegenheden.