Johan Bak by Monsieur Deux

 

Johan Bak, stylist, decorateur en kleurspecialist ontwikkelde voor SHADE een unieke verfcollectie met 34 kleuren.

De verfcollectie ademt een jaren 60-70 vintage sfeer en wekt een authentiek kleurgevoel op. Het uitgangspunt van deze kleurenwaaier is ‘Monsieur Deux’.

 

“Monsieur Deux ligt mij nauw aan het hart, met deze verfcollectie wil ik de sfeer van dit project oproepen. Mijn inspiratie haal ik daarnaast uit iconische Franse producten zoals de zachtgele Comté kaas of een typische donkergrijze daklei.”

 

Door het maken van een vijftal moodboards is Johan vervolgens zelf gaan mengen en zijn er 5 bijzondere thema’s ontstaan die ook op deze manier in de kleurenwaaier tot uiting komen.

 

 

De kleuren weerspiegelen de verftrends op zowel nationaal als internationaal niveau en zijn van hoogstaande kwaliteit.

Het gezicht achter SHADE

 

Manuelle Van den Brande, het gezicht achter SHADE, is al vele jaren actief in de sector als kleur- en verfspecialist. Met SHADE wil ze anderen zin geven om te experimenteren met kleur en hun interieur zo een ziel te geven door de authenticiteit in de kleurwaaiers en verfcollecties.

“Door de authenticiteit van Johan zijn werk sluit hij naadloos aan bij SHADE en is onze samenwerking een logische stap.”

 

SHADE garandeert voor zijn volledige assortiment een uitstekende dekgraad en vloeigehalte.

 

De kleuren van Johan zijn verfcollectie komen ‘tot leven’ in zijn eigen woning en in beide boutique gites van Monsieur Deux. Uiteraard wordt de verfcollectie verkocht in het ‘Monsieur Deux atelier’ in Frankrijk. In Nederland zijn ze onder andere verkrijgbaar bij StudioErikGutter in Blaricum. Meer info over onder andere de verkooppunten in Nederland, België en Frankrijk kan je terugvinden op de website van SHADE.

 

Voor een kleur en/of interieuradvies kun je ook altijd contact opnemen met Monsieur Deux.